Followers

Wednesday, December 29, 2010

khazanah ku...hehehe

Tadi sambil-sambi mengemas,jumpa balik khazanah yang i sangka dah hilang.Rupanya masih bersembunyi bersamaku..hehehe.Tau ape???Kazanah ni i simpan sejak tahun 2004..wktu tu bru form4..and kalu boleh i nak simpan sampi bila-bila..sampai kapan pun.hehehe.Sebab ni pemberian dari guru tersayang...cikgu aina.i miss u so much....
Ingat lagi x entry ni??
Ok..meh i tunjuk khazanah yang i mksudkan tu yer...i dpt ni dr my lovely teacher waktu my besday thun 2004,cikgu aina kasi ni awl pgi lagi...dlam kul7.40 pagi cmtu.Waktu tu xrmai lagi student sampi ke kelas wktu tu.Dan sampi nw hubungan ngn cikgu aina masih baik..rindu nak manja-manja ngn cikgu cam zaman sekolah dulu...hehehe...
ni la khazanah y i sayang sgt.....


Wlaupun just note biasa...tp sangat bermakna bg kami...huhuh~~~


korang nmpk x???cikgu ckp sy comel!!!!hahaahha




tgk tu...21-9-04...lama dah kan....

6 comments:

Nonie said...

really miss u cikgu...
akan ingat cikgu sampi bila-bila

uncle said...

test

uncle said...

haaa dah ok..lagi senang hihihi...tapi kalau nak tapis..setting moderation tu penting..kot-kot datang mana-mana si hawau..dok buat kacau dalam ruangan komen tau

Nonie said...

xpe2...heheeh
xleh blah uncle..siap ade test..
so,ni la ek komen uncle?

KayNisa said...

besnye ade kenangan dgn cikgu.. heheh. cikgu sy sume dh xde kt sekolah tu.. kt fesbuk pn dpt jmpe sorg je cikgu

Nonie said...

aa...rmai ckgu y da pindah..
bestkan zaman sekolah..heheeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket