Followers

Monday, January 17, 2011

Saye ade adik!!

Of course la i ade adik..korng ade??kalau korang anak bongsu..sure la xde adik kan.Sama la jugak kalau yang anak tunggal tu...memang xd adik la kan.
Hahahaha..(*gelak kejam!)my sis baik hati sebab die tau die nyer kakak sedikit kering yer sekarang.So..dengan bantuan adik yang manis dan cantik ni,die bagi i duit untuk bayar broadband dan jugak telah belikan saye printer.
Tergarunye saya....
Biasala adik-beradik ni ibarat aur dengan tebing.Saling memerlukan antra satu sama lain.huhuh.Nti i ade rezeki lebih i belanje u plak yer sis.

p/s:kalu x..xd makna i nak up my adik lam my blog ni.hehehhe.Lain kali belanje la lagi ek..huhuh

9 comments:

imz said...

i xde adik...i suka sngt jadi adik bongsu...hahaha...sian ko adik mu,dok pau diooo

Nonie said...

xbaik la kate gitu..hehehe.
awk tu mmg la..anak bongsu.mane ade adik...
imz....ingt lg x my adk,wktu kecik2 dlu slalu ikt g mane2

uncle said...

uncle pun adik kamu gak..jom belanjer hahaha

Nonie said...

uncle adik ke tuttt.tet!!hehehe.
sy lagi mude...uncle kna blnje kenny rogers.titik!

uncle said...

tu diaaaa sekali belanja keeny rofer...betul-betul high maintanence budak ni..sultan brunei pun boleh lari malam nih hahahhaha

Nonie said...

uncle wt rikels je...hahaah!
kenny rogers je pun....
uncle dh kaya tu..hihihi

shazmonaz said...

salam...

She's retarded said...

saya pun ada adik!
kekeke

Nonie said...

adik awk pun mesti baik kan!!hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket