Followers

Saturday, January 8, 2011

Tak nak!!!

Serius..rasa xnk jumpa sangat.Wlaupun u datang tunggu,tapi I tetap xnak jumpe u.Buat kali ke ntah berapa..myb seratus…myb seribu kali atau jugak myb xterhitung byknya..i dengan penuh rasa sukarela xnak u muncul.Tapi u and me xboleh dipisahakn…u tetap ade sehingga akhir hayat i..
Ok…I betul-betul xnak jumpe u….ISNIN!!! Tau x kenapa???Bila ade nya ISNIN..pasti ade selasa,rabu,khamis dan jumaat.Hari-hari cmni la y mematahkan semangat sebab ade kuliah.hehehe.
Bukannya ape…I rasa xpuas lagi menikmati hujung minggu…sabtu dan ahad la segala-galanya for me nw.Penat sangt otak bila tiba hari kuliah…byk nk kena selesaikan.
Haih….xd ke sape-sape nak jadikan I ni sebagai calon menantu?kihkih…Tapi kena la yang kaya..ade kerja..handsome..baik hati…baru la I dpt senang lenang,xpyah kerja…hahaha.
No..no!!xboley….i da penat-penat belajar cmni,xkan xnak kerja kot kan.At least kena ade hasil dari usaha i selama ni kan..
Ok…siang td,bgun dgn penuh kepuasan sebab dpt tido lena,nak-nak pulak xde kelas hujung minggu..layan movie korea je sampi petang.Then.my cousin dtg umah i..sebab tadi die ade kelas,so singgah la melawat sepupu die y cute ni sambil bg kad jemputan kawen die.hehehe.Malam kitaorng kuar sama ngn tunang die…kuar makan-makan je…
Bestnya hujung minggu…hehehe.Lagi best kalu tiap hari adalah hari minggu….boleh ke?????



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket