Followers

Thursday, February 10, 2011

SHORT FORM

Salam hari jumaat semua..Pelik ek pagi2 jumaat i dapat jln-jln melawat blog kawan2?sebabnya xd kelas..dibatalkan tuk khamis dan jumaat.sooooo heaven!!sambung pulak tuk sabtu dan ahad..asyikkk nyer berganda2.heheh.sekarng ni i ade kt perak..alang-alang dh cuti kan..berjln la kejap  sementara ada masa.
Ape sebenarnya sbb korang bersahabat sesama blogger ni??nonie nk citer ni..dan rasa sangt2 bertuah dpt kenal kawan2 blogger macam uols semua ni.Bukan setakat dapt kongsi entry2 best dr korang tp yang paling penting korang banyak bg guide untuk menulis.So..sweet!!Serius..setiap teguran tu,i xpernah ambik hati n terima dengan hati yang riang.Sebab???At least i tau y uols ni concern thdp setiap entry y i buat..then dr situ uols bg pendapat tuk i memperbaiki setiap kelemahan.
Thanks pd y sudi luahkan setiap pendapat n byk bantu nonie ek..i mmg byk dpt feed back pasal short form y i guna.hehehe...betul,tu mmang satu kelemahan sebb xsemua orng faham dengan short form n menggganggu semangt pembaca.Tp tu la..dh terbiasa dengn bahasa msj kot..hakhak.xpe2 jgn risau yer frends,nti i akn cuba sehabis y baik tau.Alalalalal....terpotong stim nk membca ek..sorry sesangt.:)
jom2...improvekan setiap kelemahan dan segala penddapt korng ttng my blog ni sgt2 dialukan.Feel free to comment,sbb i x marah..betul,i ni comel je la..hihihi.sure punya xmarah.!!dan teguran sesama blogger ni mmg byk kebaikan nya.percayalah~~~~

4 comments:

puanbee said...

SALAM MINTA TOLONG LIKE GAMBAR UNA DI FB KALAU SUDI THANkS

haven yer..ekek jom singgah blog akk yer..

sicKo^ said...

btul2.. aku pun suka kawan2 blogger aku. Dengan kawan2 blogger, apa2 pun le cerita.. takder segan silu.. ada jer orang nak baca..

Nonie said...

puanbee:ok kak..nti noni tlg akak ek.vote for una!!!

Nonie said...

sicko:setuju..sma la,kwn2 blogger dh la jns sporting sema...blh bg tnjuk ajr lg...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket