Followers

Saturday, March 12, 2011

contest JANGAN pandang camera

Baru balik dr beregdiks ngn my adik n my fren iema ni...rindu gler ngn blog kesayangan .hehe.bajet cm blogger tegar je  kan. Haish..dpt keje la pulak..di tag oleh Miss Dill untuk join kontest..ok,ape lagi..jom watch out!!mesti la join kan..
klik cni
1.Kamu mesti jadi follower blog cik penganjur. Sila klik sini.

2. Buat satu entri tentang pertandingan ini.

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. Tidak kisah la gambar seorang diri atau ramai-ramai. Dari macam-macam sudut pun boleh. Letakkan banner dalam entri dan linkkan ke entri pertandingan ini.

4. Jika boleh, letakkan banner tersebut di bahagian side bar sekali .

5. Tag sekurang-kurangnya tiga orang blogger lain dan pastikan mereka tahu ye.

6. Tinggalkan link entri kamu pada bahagian komen entri pertandingan ini.

ok..kt atas tu syarat2 contest ok..:)

korang pun tau kan..i ni cm lebih kurng sawan camera la jugak.haha.pantang ade cmera depan mata..cepat je nak posing.Badan ni gatal2 je nak melentok sana cni ambik gambr..n pasti la pndang camera kan. Tp contest ni unik cket sebb perlu gambr  y xpndang cmera..ala gmbr ala2 kna snap o wat2 poyo xtgk camera.


tengah menikmati angin malam singapura bersama mr.Cupido kesayagan..berlatrbelakngkn view y menarik dan sedikit pun xpndng camera

wahai cik penganjur y budiman...blh x i nak gunakan picture ni untuk contest terhebat abad ni..hehe.tgk tu..mane ade pndang cmera..serius x.hihi.Gambr ni pun di snap oleh my fren waktu i tgh menyksikan keindahan malam bersama tersayang....dan sememangnya i dalam picture tu ok..xcaya silakan buat ujian DNA :)
yela2..i nak tag my frens pulak ekk...



4 comments:

Miss Dill said...

bagus2. hihi

Miss Dill^^

Nonie said...

Miss Dill:hahaha..bgus kan..menurut perintah!

KUREKURE COMEL said...

alamak...ni yg lemah...huhuhu...



insyaallah ye...

Nonie said...

KUREKURE COMEL:heehe..lemah xpe,jgn lemau sudah~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket