Followers

Thursday, March 3, 2011

DAH TAK SUCI~~~

Ape y berlaku...npe leh jadi cmni ni?
xpe2 rileks la..bukan ade ape pun..just nak share ngn korang berkaitan seni..
wahh..ttbe malam ni nak berjiwa halus sikit..jiwa berseni gituu..!
Tengah2 cari wallpaper comel2 kt pak cik google ttbe terjumpa pulak picture menarik..serius,i kagum ngn seni y ade pade mereka y memang dalam bidang body painting ni.Totally nampk lain..dh jadi hasil y menarik..Jom i share ngn u all gambr y sempat i save ni..

tengok..gambar monalisa tu...
fulamakkkk!!!nilai kt gmbr monalisa tu sendiri dh xdpt nk ckp bertapa seninya..di tambh pulak ngn body painting y memang nampk berbakat ni,serius i suke hasil y ni..:)

Sekali pandang nampk mcm dalam akuarium je kan...tp bila dh byk2 kali pandang jadi lain pulak.hahah.Tp namapk kreatif kan..kombinasi warna y menarik...
Korang lak suke gambr y mane..atas ke bawah??Kagum betulla..manusia sekarang makin kreatif dan penuh beridea.
 tak kisah dah walaupun badan dah xsuci bersih..hehehe,jnji dpt memperkembngkan bakat seni yang terpendam :)

2 comments:

abadi romeo said...

nak upah u buat kat badan i..boleh ke....?

Nonie said...

abadi romeo :hahah..i xreti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket