Followers

Thursday, March 17, 2011

KALAU SAYANG..JANGAN BAGI BAJU

Salam readerssss....hakhak,byknye reader.perasan!
Uols mesti pernah alami situasi y sukar kan bila tiba hari penting seseorng...otak pun mula ligat berfikir tentang hadiah.

Tapi kalau girls i xkisah..senang je nak cri hadiah y sesuai untuk kaum kami ni.Bila masa untuk pilih hadiah untuk si teruna..ya allah,memang susah bebenor.Ingt senang ke nk pilih hadiah untuk laki..dh la barang2 diorng jenis y mahal2..Bagi baju jela senang kan???pilih je kt mane2 mall..ready make.OMG!!oppsss terlupa..mane boleh bg baju o paper y berjahit..nti putus hubungn..
mitos??ke betul???nth la..i pernah jgk dengar benda ni..orng ckp kalau bg baju kt pasangn,nti akan putus.


Ye ke idok nth..dulu i xpernh kasi bju pun kt my ex..tp putus jgk.Baju ke my ex y salah??hahaha.
Tak boleh nk percaya benda ni..semua tu bergantung pada jodoh..Then 1 lagi situasi di mana MrCupido memang byk hadiahkna i baju..n buat masa ni ktaorng still go on cm biasa..Untuk situasi ni,perlu perbanyakkan terima kasih pada baju..hihih.Tiap kali i pakai baju pemberian si dia..i akn ingt die.~~
So,as a conclussion..baju tak de kaitan langsung ngn jodoh y telah ditetapkan oleh Allah SWT..

20 comments:

.:reine:. said...

jangan kerana benang seutas, rosak kain semeter

sian baju..haha *merepek meraban*

Amy Abdul Rahman said...

semua tuh takd kena mengena dengan baju pun.. :)

misluvcoklat said...

sy pun ada dgar org ckp cmtu jgak.
hee~

SyAE SyEa said...

betol2..
jodoh ptmuan ajal maut dtgn tuhan.. :)

Wahida Nasution Thakhrim said...

ada yang pernah kasi baju, ada yang tak kasi tapi putus juga.. tak percaya sangat tapi pernah dengar la ada yang cakap macam tu..

Miss Dill said...

hehe. percaya pada Allah. bukan baju. hihi

Miss Dill^^

KUREKURE COMEL said...

jgn percaya la...mina dulu rajin belikan baju jgk...ni haaa...dah kawen pun..hihihi...

Nonie said...

reine:.reine..nk baju~~~hihihi

Nonie said...

Amy Abdul Rahman :sokng jgk..mmg xd kaitan pun kan~~ :)

Nonie said...

misluvcoklat :nonie pun sejak dulu2 lg pernah dgr bnda2 mengarut cmni...mitos

Nonie said...

SyAE SyEa:jodoh kite masing2 memang dh ditentukan oleh Allah~~~

Nonie said...

Wahida Nasution Thakhrim:kte pun asyik dpt baju dr si dia jgk...hihih

Nonie said...

Miss Dill:ye baik....jgn percayakan baju :)

Nonie said...

KUREKURE COMEL:moga mina dan suami terus berbahagia yer:)

Anonymous said...

ade la....ex sy bg bju...
ps 2 bju 2 hlg...last2,clash.....hahaha

Nonie said...

owh kamoo...jgn percaya dengan situasi tu.hanya kebetulan semata2....

rina mohamed said...

haha.my sis pn penah cakap mcm tu .slalu jugak dia bg hadiah baju .tp smpai skarang mcm okay je :)

konklusinya , baju tade kena mengena dgn jodoh :D

Nonie said...

rina mohamed:rina!!jgn lupa minta ur sis bg baju tuk nonie jgk ek~~~hahaha

Pyka Rahmat said...

khurafat.

Nonie said...

Pyka Rahmat:best cter tu...hihihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket