Followers

Friday, April 1, 2011

Alahai video~~

Salam 1 april semua..salam sayang dari nonie.Bukan april fool okeh.hihih.
Korang pun mesti selalu duk ngadap youtube kan..xpun bersosial kt laman facebook ataupun twit twittt~~~
Sekarang ni makin banyak kan video y di share kan..xkira la yang bertemakan ape sekalipun.Tp yang buat i tertarik sal video seks remaja y dishare kt facebook.Sebelum tu..i tegaskan ok.I bukan tertarik ngn video seks tu..tapi DISEBALIK video tu..

Selalunya i xlyan video y dishare tu..kecuali y betul2 menarik minat je.Mcm video tsunami ke,fenomena pape ke..tu mmg i tgk la.But for this video my fren suh i tgk.Memang..lepas i tgk i sakit hati gle ngn guard y bertnggungjwb rakam video tu.Ok..ni pendapat i ok,myb betul that guard cuba menghalang maksiat dr berleluasa..tu mmg dituntut.Fine~~
Tp kalu betul nak tegur npe xtgk elok2..npe perlu rakam pasangn tu dlm keadaan y mengaibkan.Salah ke kalu minta diorng pakai dulu bju ke..pape ke dgn lengkp dulu..then tegur la secara berhemah dan bawa la ke muka pengadilan.Negara kita ade undang2..I bukan sokong maksiat tu,tp xske cra cmtu.Then npe upload bnda ni kt umum???

Nk aibkan orang?Memang mereka tu bkn saudara mara or my fren,tp cuba kalau y terjadi tu adalah salah seorng anak perempuan guard tu.Kt mane nk letak muka keluarga kalu bnda tu tersebar?Cuma y i nk cakap....kalau video cmtu diupload,remaja ambik iktibar ke??xkot..jadi bahan umpat n gelak ade la.Xpun jdikan simpanan bg mereka y suka bahan lucah.Sory to say...

Rsanya kalu korng tgk sendiri video tu baru korang tau kot cmne reaksi guard y berlebih2 tu...i bukannye baik,tp jgn la aibkan orng lain..sama2 la jga dri dan maruah.I harap sgt agr mampu jga nama baik keluarga dan jga maruah diri..insyaAllah...

8 comments:

qin said...

aah.btul kte awk tu.akn merumitkan lgi keadaan ade la.

Miss Dill said...

bab kenekan orang, mmg ramai orang suke~

Miss Dill^^

amin ke tun said...

yang kat kb mall tu ke?

sory saya x up to date..

jahat sangat ke pak guard tu?

Nonie said...

qin:kn..xyh la merumitkn bnda y mmg dh sedia rumit tu

Nonie said...

miss dill: ye kot...dh jd cm hiburan~~~

Nonie said...

amin ke tun :xsure pulak y mane...ye kot,kb mall

+akufobia+ said...

arkk.

KUREKURE COMEL said...

fuuhhh....mina tak tau nak sokong mana...
sbb dua2 salah...


hope remaja tu amik iktibar dari apa yg terjadi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket