Followers

Monday, May 9, 2011

Nostalgia itu indah~

Salam readers!! :)
Awat la cik nonie senyum2 ni..eppy semacam je yer...

ha..orng kata nostalgia zaman muda2 dulu kala bila dikenangkn kembali bisa menjadi penawar duka...
xmungkin akan wujud hari ini tanpa sejarah semalam..kite selalu dgr cerdik pandai kata,semoga hari ini menjadi lebih baik dari semalam :)

kali ni i nk kongsi nostalgia zaman alam persekolahan dulu..tp!!i xnk kena kutuk.kihkih..so,dengan rasa berbesar hati nya i xshare gambr passport waktu tahun 2003 dulu..hahaha,dah puas gelak ngn kwn2 bila tgk nostalgia dulu kala tu.Betapa comotnya daku.kihkih.
disini la segala memori tersimpn ..byk suka duka kt cni.Sejak berada kt cni byk perubhan berlaku dlm hidup i..byk suka,dan terlalu byk dukanya.Tahun 2003 adalah tahun kesedihan buat i atas beberapa peristiwa yang mengubah hidup i.Rasanya ade kwn2 y tau kan :).

I ni dulu xpernh berpisah ngn family...sekali dpt belajar jauh,trpisah la ngn family.Hari first g dftr tu,bukan main bangga lagi sebb bila msuk mrsm da xperlu pakai uniform sekolah cm sekolah lama lg...uniform lain..bju putih ngn kain khakis,tudung lak just pakai tudung bawal or cotton je.huhu.Bayangkn,semua family g antr..2 kete jgk la..bila diorng semua nk balik,mula la adegan soksek..sokseh..Dh la my mom ni mmg pemenang kategori perepmuan air mata.kihkih,.Satu minggu jgk la nges je keje nya..sampi la da jpe geng n sejak tu la ktorng hidup saling menolong,masing2 jauh dr family kan.
Rsa mcm sekejap sgt kt sana..tup2 ktaorng semua dh selamat grad dr mrsm.Dah 7 tahun rupanya i tingglkn zaman persekolahan y penuh nostalgia tu...Dah tua kan.hihi.Xpe..org ckp i nmpk mkin muda sekarang jika nk dibandingkn dengan zman sekolah dulu..
 hahahah..

12 comments:

dill said...

ade tgk gamba paspot nonie, depa tag kat fb. kiut seh

dill.

Nonie said...

dill:haha..gmbr tu menjtuh kn air muka ku.kna gelak kaw2 nyer..hihi..
comot....

shezwan said...

yes!! memang dah tua.. hehe.. anyway kenangan sekolah memang the best n sukar nak dilupakan kan..^_^

Nonie said...

shez:kan..rsa cm nk undurkn masa ni..pegi pd zamn2 y best je..:)

nabil said...

nak share link gambar tu kat sini boleh tak? (^_^)V

Nonie said...

nabil:kalu hng berani buat siap hng...ak ketuk2 tau..hihi

KUREKURE COMEL said...

hehehe..mina tak kisah dulu..sbb selalu merantau belajarnye..hehehe..


mesti time nak tdo nonie nangis2 kat katil kan..hehehe..

Nonie said...

KUREKURE COMEL:mesti mina pun nges je kan...tau2 je tu.hihi

nonie time mandi nges gle2...nti mata merah ckp kna sabun.hihi.mlm je bila nk tdo..nges lg

Jieha kriesha said...

wahh noni umur btmbh mkin awet mude..ape petua..hehe..cecite..cecite :D

Nonie said...

jieha: kena byk senyum!!hahhahaha

nub said...

zaman skolah mmg syiokk

Nonie said...

nub:sgt2 syokkkk kan...enjoy :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket