Followers

Monday, June 20, 2011

E-Advising System ^_^

salam readers!
meh sini ak nk sajikn korng ngn benda ni dulu..sebelum ak memaki hamun diri sendiri.
 tu la system y ak buat sem lepas..korng ingt ak happy ke dpt siapkn system tu???Tlg sket ek..sebb system ni la sem dpn ak kena lg mngadap benda ni.Tnggungjawab..tanggubgjawab..besar sungguh tnggungjwab ni.Xtau la cmne lgi nk mengadvance kan system ni..ak da malas..dh xd hati..dh xd perasaan.Jiwa ak mati.
Seronok gler dpt balik peneng,ak rsa bebas..sebebas-bebasnya,,,ok,xsabar nk balik mlm jumaat ni.Abes je paper hari jumaat petang ni,ak nk terus balik rumah..yey!!dpt cuti pnjng....
Td ak tersentap bila kwn ak minta ak gtau mr.cupido y ade kt makkah tu suh tlg doakn die hillang ingatan .Mulanya ak cm nk marah jgk..npe la ttbe nk minta cmtu...kalu terjadi btl kn susah..Sekali ak rsa ak pun sama..nk je ilng ingatan.Xnk ingt pape..xnk kenal ssape...



17 comments:

dill said...

tanak ingat mak?

dunia ni mmg penuh suka duka. nonie kuatkan hati, tabahkan jiwa.

always pray for you.

dill.

Nonie said...

dill:nk ingt mak.............

M Fizan said...

huhu..apesal yang nak hilang ingatan tu?? life is too short to wake up with regret..live life to its fullest :D

Nonie said...

fizan: regret..regret n still regret..

nabil said...

weh makcik,
plan pegi johor camne?jadi ke tak?

Nonie said...

nabil:sabr ler pk ck...:)

Nasriq said...

penang ek... agak2 durian balik pulau dah gugur belum ek?

ïêmå å¢klê§ said...

Allah sentiasa tahu ape yang terbaek untuk hamba2Nya...

mengeluh seperti marahkan ketentuann Allah..
siapalah kita nak marahkan ketentuan Allah..

ïêmå å¢klê§ said...

Allah sentiasa tahu ape yang terbaek untuk hamba2Nya...

mengeluh seperti marahkan ketentuann Allah..
siapalah kita nak marahkan ketentuan Allah..

Nonie said...

nasriq:dh..hehhe.nonie bru pas mkn durian balik pulau :)

Nonie said...

iema:betul tu....tp ak xngeluh la iema..hehehe

cunndaa said...

take care balik penang ^^

Miz Novexx said...

kalo nak lupa ingatan pon make sure jangan lupa Miz taw... hahahaha,
tak baik taw doa macam tu
chill je, jgn anggap mendalah tu sebagai satu beban ;)

Nonie said...

cunndaa:nonie dh selamat sampi shah alm la yunk..hehehe

Nonie said...

miz:hehe..nonie mesti la xlpa miz.:)

Liyana Zahim said...

ohhhh sy lg tak phm sstem apakAh itu.. huhuhu.. btw, jgn ilang igtn t xknl buipren susah.. huahua..

Nonie said...

liyana:heeh..xnk ilng ingtan...xbaik kn nonie minta bkn2 cmtu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket