Followers

Sunday, January 1, 2012

Fasa baru..uihh,suku abad suda ^_^

Salam…
Tak perlu sibuk2 nk  bercerita tentang azam tahun baru…
Jauh sekali untuk bercerita tentang sambutan tahun baru..ak hanya menhabiskan masa dirumah.
Esok bermula final exam..good Luck untuk semua.Semoga kita semua diberi kemudahan untuk melaluinya…InsyaAllah. Esok hampir semua  da start bekerja setelah cuti weekend + public holiday. Para guru lg la…setelah bercuti panjang, esok bermula la sesi rutin . Teruskan menabur jasa dan bakti anda..^_^
Ak tersangat excited ..esk bermula 1 fasa baru dlm kehidupan my sweetie si kakak.
Gambar 3 tahun lepas...hehe
Pejam celik-pejam celik dah  nak masuk 6 tahun ak melayan kerenah si kakak…Dari kecik,bancuh susu…tukar lampin…mandikan…suapkan mkn..main sama2..tido sama2…dan sekarang kakak dah pun besar. Dah pndai nk berkongsi cerita macam2..Yesss…esok da masuk alam tadika.Tp kecewa…ak tak dapat nk tgk die beruniform dan antr ke sekolah. Myb next time…love u sayang.Belajar rajin2, jadi puteri y bijak pndai dan sentiasa berhati bersih. Waaaaa…so excited nk tunggu gambar kakak beruniform di tadika.
Paper ak bermula 9hb 1…for the last semester and last year, ak mengharapkan y terbaik dan semoga perjalanan ak lepas ni lancer tnpa onak duri  serta ombak y mnegganas.Ak doakn semoga semua kawan-kawan juga dpt mengakhiri zaman university ini dgn jayanya. Cepat2 la ak dapat kerja…please, ak nk kerja cepat2…: )

10 comments:

r-5 said...

aduii paperku pulak 4 haribulan 1.. gud luck! n doakan untukku sekali.. hehehe

dill said...

you can do it, nonie :)

dill.

Nonie said...

r-5:good luck...do ur best k :)

Nonie said...

dill: pray for me dear..^_^

World Bookmark said...

Nice post. I like it. Keep going. Thanks.

New World Bookmarking said...

Good afford. I appreciate it. Thanks.

My World Bookmarking said...

Nice work. Deserving of appreciation. Thanks.

Free World Bookmarking said...

Admirable post. Wants more. Thank you

World Bookmarking Store said...

Wonderful work. Watching for future post.

Far8 budak baik said...

bancuh susu tu ok lagi..
nak tuka lampin tuuu..
seyes bahaya gile...
hahahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket