Followers

Sunday, January 9, 2011

AJL 25

Anugerah Juara Lagu sudah menjadi aktiviti y besar dlm kelendar tahunan bagi industri muzik.....sangat bagus untuk menaikkn nama penyanyi dan orang kuat untuk menghasilkn lagu yang best-best tu.Malam ni dah terjawab semua persoalan...
Seperti biasa...pengacara AJL i suke.Gandingan 3orng ni best.i like it.Ok,tapi ni just pendapat peribadi la...ade jgk orng lain myb xsuke and nak pengacara lain.Manusia...xsemua sama.It normal.
Tapi kan...i pun sama jgk..hehehe.Agak kurang setuju Ana Rafali menang...nak Faizal Tahir jugak!!I ske lagu Ana Rafalli...tpi xnak die menang.Apekah???hehehe
I pun ske Black....nasib baik lagu ngn Meet Uncle Hussien menang...!
Tapi tahun ni...byk finalist baru..fresh je lagi smua.
Tahniah pade semua finalist...
Agak rugi sebab i xdpt tgk persembahan diorng semua,my mom y gtau sal sape juara ni semua.So,i xleh komen lebih-lebih sal persembahan diorng,sebab xdpt nak nilai...huhuh

i like mereka jd pengacara...hihih

Tada!!!..ni la juara.i ske lagu y membuatkn Ana jd juara ni.. :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket