Followers

Monday, January 24, 2011

AUTO BLOGWALKING

Hai..arini agak kecewa sedikit yer.Tak de kena mnegena ngn tajuk kt atas tu..tp line tenet kt sini cam siput cacat.SLOW!Nasib baik facebook leh bka.hehehe.
Ape kaitannye ngn tajuk entry?Memang!memang xd kena mengena pun...tp akn ade kena mengena kalau guna auto blogwalking.I xguna ok...bebas~~~
Actually i ade bersembng ngn kawan-kawan blogger lain..diorng pun agak x berpuas hati pada mereka y guna kn software ni.Betul la...kalau difikir-fikirkn pun..setakat auto blogwalking,ape y kita dpt.Nak bangga sebab traffic naik je ke?Ntah...maybe adejgk kebaikan nya..tp xke kesian pada pihak satu lagi.Penat2 nk membalas kunjungn dr blogger  lain even tenet slow sekali pun...sebagai menghargai kunjungn mereka.Tp x kecewa ke if mereka tu just y auto punya.Mcm xd feel je kan...ibarat kita bersembng ngn robot.Kalau dh byk2 y masuk kt shoutbox...myb spam pun boleh terlepas tngkp kan.
Tp ade jgk y suka auto blogwalking ni...dan i xblame sape-sape sbb kita ade sebb masing-masing kan.Tp xsalh pun kalu nk gunakn auto blogwalking ni..
My sifu pun xguna tau...hehehe.Kan?kan?..sbb i pernh tnya die..time tu tgh fikir-fikir sal ni la.Kpada sifu..a.k.a 'pak cik ' ingt lg kn y i ade tnya.hehehe.
I lagi suka bbas cmni...rsa mesra je bila bersembng2 n berjln2 kerumah blogger lain.:)

2 comments:

uncle said...

tersembur kopi bila ada orang panggil pakcik huhuuu mana dia ntahhh nak tikam nih hahaha

Nonie said...

hahaha....org tua mg suke kopi ek..
ok...nk report polis siap2 b4 kena tikam....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket