Followers

Saturday, January 22, 2011

blogger skema vs blogger sempoi

I ade bace satu blog  ni...menarik sangt entry nye sebab membincngkan berkenaan blogger
skema vs blogger sempoi.Tp sorry sangat-sangat sebab dah lupa that blog nyer link...
nti kalu jumpe i kasi tau ek..
Empunya blog tu berpendapat y kebanyakn blogger skema ni terdiri dr blogger perempuan.
setuju kah kamu??...xsetuju..xsetuju..hihih.
Tp bukan ssaje je empunya blog tu ckp cmtu..tp berdasarkn pemerhatiannya die ckp
kbanyakn perempuan asyik cter bnda y skema je..cerita benda y sama.Hari ni cerita sal pkwe
belanje eskrem,esok cerita sal pkwe demam,lusa cerita sal pkwe nak ajk dating..pahtu..bla bla bla..
Em...boleh terima ke??hehehe.i xcampur okeh...
kalau blogger sempoi ni plak diorng cerita benda2 y simple..happy..isu semasa.
Ntah la...i xtengok kot benda tu,sbb tiap kali berjln kt blog kwan-kwan..ape y  i
buat bce entry..kalu enty sal pasangan ke..ape ke,tu semua diorng nk kongsi experience
dan kkdng nk meluahkan perasaan.Myb ni cara nk hilangkn tension...ok ape,boleh ambik pengajaran dr
ceria-cerita dorng.Then,part y sempoi tu plak mmg la best sbb byk info dan
relaks je bace.Conclusionnye..semua bentuk penulisan tu best..hehehe
Okeh..panjang sgt mukadimah nye,ari ni i nak jd blogger skema!hahaha
Nth la wei..pkwe jauh..kkdang rsa cm errrrr..nk tumbuk2 je bear.sebb ape ek??
nth..i pun xdpt nk luahkan,tp y pasti kkdng rasa kosong.tp kena kuatkn semangt.Chill babe...chill!!hehehe
Td si die call ckp myb pasni agak susah cket nk contct kt phone cm biasa..
kalu kt facebook tu xd perubahan la..still boleh msj2...
Nw sidia kena guna line company...xguna line sendiri.So,xkan la nk guna line company tuk
wat call peribadi kan.Yes..i cuba understand the situation...:(
Harap-harap cepat la si dia usahakn untuk dptkn line sendiri sepert y di janji kan..
huhuh..ok,i xnk jg blogger skema lagi..peace!!

10 comments:

PuanBee said...

blogger yang skema nih hati dia baik tau,,tk amik kesempatan atas cerita panas org lain!

Syafiq Rosli said...

sebenarnya ikut hati masing2 je nak tulis ape..:)

Syafiq Rosli said...

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2011/01/bloglist-sandiwara-seorang-insan-syafiq.html

Nonie said...

aa kan..betul tu.
kte tlis ni kna ikut gaya sendiri...bru ade identiti

Nonie said...

puam bee:kan..sebab menulis ikut gerak hati.cm kta semua..hehehe

Nonie said...

syafiq:sgt stuju ngn anda...

uncle said...

menarik isu ni..akan uncle fikirkan untuk next entry nanti..terima kasih kerana memberi idea dan memberikan hasil penulisan yg mantap disini

anamizu said...

cik ana pun rase ikot hati masing2 je nk tulis ape..as long as x mnyentuh sensitiviti org laen..ngee~~

recent post : |suke ke word verification???|

Nonie said...

uncle:welcome uncle...:)
its ok...idea ni pun dpt sebb byk bce hasil penulisan blogger2 lain.sema blogger ni sbnrnya ade idea y best...

Nonie said...

cik ana:sokong!! :)
bg 10 markah...hehhe.
kta bebas mngeluarkn isi hati masing2...tp cuba elakkn y menyentuh sensitivity.Mgkin dr segi penympaian y berhemah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket