Followers

Thursday, January 13, 2011

B0s@nnya malam ni..

Hari ni rasa penat je...letih badan.I perlukan tido!!tido y banyak..hihihih.
Tambah bosan apabila internet slow...lagi la rasa sempit fikiran ni...
Bestnya kalau esok xd kelas...huhuh.Dah la petang xleh tdo..esok nak kna g interview kt JAIS.Setakat g interview ape kelas.....baik terus g kursus kahwin alang-alag dah sampai sana.huhuuh.
Tadi my sis call ckp borang pinjaman i dah hantar kt pejabat pinjamn dah.Tu la..hari tu kena reject.huhuu.Sebab salah isi borang..Nasib baik ade k.ngah y boleh tolong selesaikn urusan tu.So,xd la i kena blik kampung nak isi semula borng tu.Alah...nak pinjaman pun susah..nanti byar la balik.hihiih.Sape suh PTPTN xkasi pinjam...kan i dah wat pinjman bawah pinjaman negeri.Nak wat belajar....bukn nk enjoy,dh penat belajar xd pinjman cmni..terpaksa berjimat cermat.hehhee.
Ha...lagi satu,kesian k.long...td die ckp kereta die kena RM2000++.Ni sema kerja budak-budak yang xd manner sebab g conteng her car.Xpasal-pasal duit terbang cmtu je...tp dua ribu lebih tu sekali ngn baiki benda lain jgk...
So k.long..pasni kena lebih berhati-hati n parking kereta kt tempat yang selamat yer.
Haaiii..bila la i nak ade kereta sendiri ni..huhuhu.Beljar belum habis lagi..cmne nak ade kereta.InsyaAllah..kalu xd pape ni last yer i belajar..then nak kerja.Emm..pas keja mesti la nak kawen..huhuuh.cmne nak ade kereta ni..
Ok2!!i xgatai2 dah....cabuttttttttttttttt.bye. :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket