Followers

Friday, January 14, 2011

Tempat Kahwin pilihan ~~~

I dah ade pilihan..kt masjid mana tuk wat mjlis akad nikah nanti.hehehe
Tadi dah siap g ushar dah masjid tu...memang lebih dari muat la untuk rombongan nanti.huhuh.Berdebarnya....
ni la masjid shah alam..sje ambik gambar berlatarbelakngkn masjid.Nak tunjuk kt uols...kt sini la nanti nk wat akad nikah...weeeeeeeeeee~~~
Ni plak bangunan JAIS...actually ade 2 bangunan,sayap utara dan sayap selatan.Nanti kalau kkorang nak kahwin ke..kt sini la untuk uruskan borng-borng nye...hihihi.Kt cni banyak department..pandai2 korng la nak wat urusan y mane satu ek....

Ok...i nak minta maaf ni..sebab cter sal i nak kawen semua tu hanya lah ongeng semata-mata.Hehe..jgn marah..nanti kena jual~~
Sebenarnya tadi i g JAIS...untuk siapkan thesis..
I bekerjasama ngn JAIS untuk wat case study berkenaan system Nikah Cerai Rujuk kt sana tu.I bersyukur sangat sebab tadi diorng byk membantu..sebab first time dtg ke sana kan..
Sema staff friendly...senang nk bertanya dan dapatkn maklumat.Cm td..i xtau kt mane satu unit ICT,then hamba allah ni la yang tolong.Siap teman dr bawah sampi la masuk ke bilik cik Baiti..selaku orng yng bertanggungjawab untuk handle system ni.Opp..lagi satu kt cni adalah zon menutup aurat ok!hihih


8 comments:

uncle said...

waa tempat kawin pilihan gituuuuu hahahah...amacam dengan suasan keje disana ok ker? berapa lama tempoh disana?

Nonie said...

uncle..sy xwt prktikal kt sana..just g ambik bhan untuk wat final year project..wat research.
Mcm best jgk kt sana...tp kena lbh sopan.hehehe.Muka bersih je dorng kt sana..huhuh

Abhamz said...

salam, bagus le dapat buat praktikal kat JAIS, blh tambahkan ilmu di dada...

Nonie said...

Abhamz:InsyaAllah...
peluang untuk tambh ilmu dan pengalaman...hehehe

aizatjohar said...

bersederhana lah dalam menuntut ilmu..

Nonie said...

aizatjohar:yup..betul tu...

Hadi said...

Masjid tu menjadi kenangan abadi sampai bila-bila...terutamanya di Istana Kayangan...

di situ kasihku abadikan....

Nonie said...

Hadi: kasih ku abadi jgk ~~:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket