Followers

Monday, January 10, 2011

Happy Birthday Dato' CT

Waa..mood best hari ni...bgun ngan senyuman.Selalunya bgun pagi terus mandi nak g kelas,tapi hari ni buka je mata dpr massage...KELAS BATAL.hahaa.Agak-agak ape perasaan i??..sure la happy.Opsss!kecik hati lecturer nanti~~~~
Keberkatan 11/1/11 myb..huhuuh.Tapi serius,this date really nice :).
Eh..xde ke orang nak buat sesuatu y special untuk i hari ni...*PERASANNNNN*.
Tapi i tetap happy walaupun xd orng ajk kawen hari ni...xd orng ajk nak tunang hari. ni..hihihih.Sebab pagi-pagi lagi buka facebook my *tuttt* antr massage.Nasib baik msih ingt i walaupun bz...
Ni buat i bertambah sayang...wewitttttttt.
Ok..abaikan segala adegan gedik mengediks kt ats tu yer...
11/1/11..sungguh special buat penyanyi nombor 1 negara sebab hari ni ulangtahun kelahiran beliau.Happy besday..wish u all the best k!
Best kan jadi beliau..muda-muda lagi da dapat kecapi pelbagai kejayaan.
Psssst....SimplySiti satu!!hehehe.
Tapi kan seingat i la kan...my besday belum pernah jatuh pada tarikh-tarikh cantik cmni lagi..tapi y pasti hari tu mesti la sangat-sangat special and menarik..sebab my ulangtahun kan.hehehe.Bila la agak-agaknya dpt jumpe tarikh 21/09/2109...eh,sempat ke????

2 comments:

Abhamz said...

salam, sungguh spesial sambut birthday hari ini...

Nonie said...

aa..special kan...:)
teringin nk jgk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket