Followers

Monday, February 14, 2011

KFC TIME~~

Alhamdulillah…thanks God,dapat jugak menikmati hidangn best lg meletooop.hahaha.Awl pagi lagi I da terceum-ceum bau nasi ayam kfc..serius mengidam.Segala bau tong sampah kt tepi pun da x smerbak bau nasi ayam kfc.Kelas hari ni sampi kul 6,penat y amat doii.Tp simpan tenga siap2 then lepas maghrib mg dah plan nak p mentakedarah kfc.hihih.Padahal kepala rsa berat je,berdenyut2 tp xpe demi nafsu ku y tengah membuak-buak I turutkan sje rasa hati.cehhh!Terlunas la sudah apa y I idamkan…ce tgk..ce tgk..tu la bukti nya I g kfc td.special kredit to miss Dill..suh I g kfc kan td…hihih
Ok..sebagai sedikit selingan ok,hari ni 14 februari dan esok adalh 15 februari bersamaan dengan cuti umum sambutan maulidur rasul kan.Nonie ndak ucapkn salam maulidur rasul dan jdkn la baginda Rasulullah sebagai model terunggul dlm kehidupn seharian.Bak kata my hero td..sambut maulidur rasul lagi bgus dari valentine day dan sesungguhnya haram kpada sesiapa y menymbutnya.Bye..~~~ J

8 comments:

Miss Dill said...

wah~ die pegi betul2! haha!


Miss Dill^^

Nonie said...

miss dill:mesti la!!hehehe.nasib baik kfc dekat je ngn umah :)

Miss Dill said...

haha! patut pos kat i sket. lalala~


Miss Dill^^

Nonie said...

miss dill:nti kang sampi sana kfc dah berulat.ni bkn citer hnatu dear.hahaha!

Miss Dill said...

hahaha! alah, bukan jauh mane pun kan.


Miss Dill^^

Nonie said...

miss dill:tau pun..xsampi 5 minit jln kaki dear!! :)

Puteri Balqis said...

wah hampir licin tu..hehe...

Nonie said...

puteri:hahahha..kan!!sapu licin.bg senang cket pekerja kfc nk cuci piinggn.hihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket