Followers

Tuesday, February 15, 2011

TO BE OR NOT TO BE

Assalamualaikum…eppy je ek semua dapat cuti hari ni J
Tp ade jgk kan y xcuti..ilek2,jgn bengang ek..rezeki tu kerja hari ni.hihih.
TO BE OR NOT TO BE???I ade byk perkara sebenarnya untuk direalisasikan,tp adakah bakal menjadi atau tidak.Jom lyannnnnn~~~
PERTAMA:Jeles je tengok awek-awek cantik bergaya dengan shawl memasing..mcm2 gaya,bersepit kt kepala la,batu berjuntai kt tepi la.Amat memikat kalbu.Terpasang angan-angan dengan tidak sengaja untuk bergaya dengan shawl jugak.hehehe.Tapi..tapi..tapi…!!takut bentuk muka xsesuai ngn shawl.Nanti elok-elok nk bergaya jadi bhan ketawa lak.Sekali lagi TAPI….sebenarnya tadi I ade kuar ngn kawan then ktaorng g bli shawl.Awww..i da beli 2 helai shawl warna hitam ngn my fevered color,purple.Plan nya nk pakai shawl nti nk kuar jumpe buah hati.To be or not to be??Shawl da ade dpn mata….
KEDUA:Kalau tak ada aral melintang..25 sampai 27 hb 2 ni I nk g Singapore..Memang dh ade plan tp passport blom wt lagi.Buat masa ni bajet untuk kesana dh di approve oleh my family.heheh.Xbyk sgt..tp kalau bajet kenma tmbh lg sure my family xkasi pegi.To be or not to be???Kt Singapore nanti I xd la risau sgt pasal jln kt sana ke..tempt2 kt sana ke sbb my buah hati mg ade kt Singapore.Nw die tgh carikan hotel murah y bersesuaian ngn my bjet .Masalahnya takut ttbe time tu ade test o pape aktiviti y wajib kt fakulti.Memang hncur berkecai la hati I ni…
KETIGA:I nak jd princess y cantik dlm gaun kembang berjela2 sambil tunggu putera berkuda dtg meminang.hahaha.to be or not to be???Sure2 korang marah kan.hahaha.Tp dlm kes ni I sendri pun tau…NOT TO BE J

10 comments:

Miss Dill said...

ape kate nonie tanye Hamlet? sbb die yang bleh jawab soalan 'to be or not to be' tu. huhu


Miss Dill^^

Puanbee said...

gud luck untuk semua to be !dari akk bee..haaa

Miss Ayumi said...

wahh.. hari ni aku dah memulakan penghijrahan ke arah shawl. wah gituuuu

Nonie said...

Miss Dill:amboi..pandai miss dill sorng ni ek.hahahah

Nonie said...

puan bee:thanks akak...akak mmg da best!!!hihi

Nonie said...

miss ayumi:mane..mane???npe tdak terserempk dgn kamoo.hehehe.shawl!!!

Miss Dill said...

sbb dalam play Shakespeare, tu dialog Hamlet :)


Miss Dill^^

Nonie said...

Miss Dill:aa ah...betul! :)
To be or not to be~~hhihih

Puanbee said...

hihi da best yer...jom jogging !

Nonie said...

Puan bee:mlas la kak jogging..hahahah.kalu ade sedia air ke xpe jgk :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket