Followers

Wednesday, February 2, 2011

SEMANIS SENYUMAN

Salam hari khamis waai kawan-kawan...Tunjukkan senyuman paling manis untuk diri korang masing-masing sempena dapat menumpang cuti hari..hihihi.Tp kepada mereka yang tidak bercuti tu..kerja elok-elok yer nti turn korang lak dapat cuti sakan  :)
Cuba korang teka ape plan i ari ni???Byak la plan...huhuhu.Pagi -pagi lg tau i duk umah sorang-sorang.My mom dah kuar ngn adik- adik g pasar..beli pape yang patut.My sis lak ade hal..da ke ofis,pdahal cuti hari ni.Its ok...masing-masing punya tanggungjawab kan...:)
I lak my mom xkasi ikut sebb kt pasar tu ramai orang...kebetulan i xsihat,nti lagi teruk bila kt tempt2 cmtu.
Nasib badan~~~ehehe.
Semalm ktaorng keluar...i dapat kasut baru,yela kasut kesayangan tu da koyak.Oh..patut la beli siap2 kt i semalam ek..semua orang umpan i siap2...ptu ari ni kena tinggal.hehe.Myb petang ni la kot baru boleh berjalan...time cuti cmni la bru dpt kuar 1 family.Jiran-jiran pun ramai yang buat open house..nk x nak kena la g tunjuk muka kan...semoga dapat angpau..hahaha!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket