Followers

Monday, October 24, 2011

~~~Berikan aku kekuatan~~~

Salam..

Ya Allah...beikanlah aku kekuatan untuk menghadapi segala ujianMu..
Ya Allah...aku mohon pertolonganMu ...
permudahkanlah segala urusanku dan segala urusan ibuku,,

Tadi tghari my mom call..doctor dh dapatkan tarikh untuk my mom operate. 
15/11/2011..Sama tarikh ngn aku punyer presentation final year project..Dari awal aku plan utk berada disamping mami sepnjng operation tu nanti,ak dh berkira2 nk minta cuti.Problemnya sekarang aku kena present FYP!!cmne...
Aku yakin aku tak mampu untuk tenang dihari tersebut..for sure,mesti la fikiran ak jauh terbng utk bersama my mom..Takutnya ak nk tunggu tarikh tu..ak takut nk present...ak sedih xdpt ade ngn mami time operation tu..Berikanlah aku kekuatan dan ak berharap semuanya berjalan lancar.Yang paling penting aku nak my mom selamat menjalani operation dan kembali sihat cm biasa.
Td kebetulan 'mak mertua' aku ade msj..n aku minta mama doakan jgk utk mami.'Bapa mertua' aku kini ade kt Makkah pun dah tau sal pembedahan my mom n ak harap sama2 kta dapat doakn utk my mom.

6 comments:

ain revival said...

semoga semuanya baek2 aje..sama2 kite doakan yep.

b strong dear ..

AzieYmiN said...

sabar noni doa sahaja yang mampu untuk kita kirimkan...semoga semuanya akan menjadi baik seperti sedia kala....

Nonie said...

ain:insyaAllah syg.....

Nonie said...

amin:sama2 doakan yer..tq

Tukang Karut said...

baik baik sahaja tu... jangan risau sangat la...

dill said...

semoga dipermudahkan segala. Allah ma'ak.

my du'a is always with you.

dill.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket