Followers

Thursday, February 16, 2012

Wahai Tudung !!!

Salam..:)
Eleh..eleh...mesti semua muka happy je kan sebb hari ni da jumaat.Tahu sangat korang ni..mesti xsabar2 nk tunggu sabtu dan ahad.Werkkk ^_^
Ak ni lg la..memang super duper happy nk tunggu hujung minggu..ak nk lepak ngn adik esk n nk paksa die tido umah ak ni.Grrrrr!!!mane life ak??Sejak kt sini ak hanya sepenuhnya kt ofis je..balik rumah wat pape y patut jp then terus terperap dlm bilik.Kalau bilik ade org xpe la jgk..ni ak sorang2..hmmm mmg x la.Naseb baik la ade jgk tv utk merawat kebosanan ni.hihi.Housemate semua ok..ktaorng mmg layan tv..nak2 cter y kul7 kt 8tv tu..Balik je kejesemua ngdap tv.
Oppsss lupa...pasal tudung eh.
sorry eh tudung,padahal ko watak utama..trpinggir pulak.Korang tau kan tudung express?Ala y main sarung je tu..then siap.Da blh senyum2 pegi keje dah!Yup..ak akui ak sekarang lg suka pakai y cmtu sbb senang time ak nk solat semua kt sini.Dh xpyah nk fikir psal tudung xjd la..kena tiup angin..bumbung runtuh la..mcm2 la..hehe.Tp ade plak ak kena tegur sbb asyik kai cmtu.Bila ak da gtau reason tu baru la sengeh2 nk sokong ak.hahaha.Lawak la...ak pun bkn kai tudung express je 24 jam..tp dlm keadaan tertentu ak suka pakai sebb memudahkan kerja aka n jimat masa.Kalau time 'cuti' tu xpela..blh la ak melaram kai shawl bagai..huhu.
cmni boleh??xcntik eak...

selesa apa kai cmni..senang uols!haha.Ade udang disebalik batu sebenarnya...jeng..jeng..jeng!!!haha.Selain dr ak ckp y senang utk solat semua tu..sebb lain die adalah ak MALAS nak iron.So,ak sarung je la tudung tu. ^_^
Shawl y cmni pun ak suka jgk..sbb senang nk jd bila pakai.Cuma y rimas nya sebb nk kena belit2..ak ni dah la jln kaki je pegi ofis,xke menitik2 peluh tu nanti dgn lilitan2 y mcm nk bunuh diri je rupanya.Huhu...ak pakai jgk jarang2 ...y penting ak selesa n senang nk wat pape...enjoy!! :)

8 comments:

iszieylyanziy said...

pakai la tudung apa pon,,yang penting tutup apa yang patut tutup,,kan,,ngeee

cIk JanNah said...

jannah tak suka plk pkai tudung instant. sebab tak sesuai dgn muka. huhu tapi kadang2 kalau malas sarung jugakk.hehe

Nonie said...

iszieylyanziy:ha..ni mmg btl!haha.pape pun y penting ttup aurat kan :)

Nonie said...

cIk JanNah:nonie pun xtau muka nonie sesuai ke x..hehe.main pakai je ^_^

Tukang Karut said...

aku pakai tudung saji je...

dill said...

ni makcik mane ni

dill.

Nonie said...

TK:ok la tu...kkdng ak kai gk tudung periuk..hahahha

Nonie said...

dill: nonie nmpk tua ehh..oh no!!!tidakkkk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket