Followers

Wednesday, February 29, 2012

@kh!RnY@ DiS!N! !!

salam :)
Dah lama rasanya xberdampingn ngn blog purple kesayangan..sedar tak sedar dh masuk bulan 3..Hahhh!!lagi 6 bulan utk semua preparation bagai.Ya Allah berilah ak kesempatan dan murahkan rezekiku serta permudahkan lah segala urusanku..Dh lebih dua minggu jgk la ak mula pegang jawatan PHP programmer kt sini,masih byk bnda nk kena belaja.Orang baru la katakan..dalam tempoh ni ak da selamat siapkn 1 website CMS utk agency modelling dan 1 storyboard utk application android.Website tu mgkin x se-quality expert lain y buat..tp ak happy ade bos y baik cmni.Walaupun ak sorang je melayu kt sini tp sedikit pun xrasa dipinggirkn.Alhmadulillah...Bos byk jgk la kena touch up sana sini nak kasi lagi berquality website tu.huhuh.Yang storyboard tu memang kalut..satu hari kena buat.Semalam mmg xmenang tgn ak buat application utk android tu sbb pg ni bos dh kena g present pd client.Fuhhh...lega,arini blh lepak2 sikit.hehehe ^_^

Sedar xsedar mcm2 berlaku setelah ak tinggalkan shah alam sana..mcm2 berita dpt dari sana.Yang happy nya sebb kawan2 dh mula membuahkan hasil dlm sesi  pencarian kerja masing2..:)..yang kurang happy sebb ttbe ade masalah ngn kwn.Jauhkan lh dr bnda ni semua.Ak kalau blh xnk ade permusuhan ngn sape2..sebb bg ak sekali ak berkwan sampi bila2 die ttp akn jd kwn ak.Bukan senang nak putuskn sebuah ikatan persahabatan.Tp alhamdulillah.. nmpk mcm makin ok dah.Tq..n sorry sebb myb ade jgk tindakan ak y melampau o mengundang seribu satu masalah.Dont worry..ak xkn lupakan kwn2 ak..byk sgt pertolongn y kwn2 hulurkn di saat ak memerlukan.Al right!!!friends forever k! ^_^

Semalam bos belanja ak n kitaorg berbual2 la berdua.Xformal dan sangat santai.Rupanya bos ak ni pun suka jgk memerhatikn gerak laku ank buah disebalik cermin hitam itu.hehe.Dia ada tnya ak..bpe kali sehari solat n mcmana ak tahu direction qiblat uk solat kt ofis tu.Bos sgt menghormati agama msg2..sebagai seorng islam ak diberi ruang khas untuk ak solat.Lega sgt2...

7 comments:

Tukang Karut said...

buat la baik dengan bos ye... tak rugi pun.;..

dill said...

alhamdulillah. beruntung nonie dapat bos yang memahami

dill.

Aida Omar said...

bestnye dapat bos yang baik...jeles. hehe.. miss sis nonie..

Nonie said...

TK:yup...mmg tepat sgt.xrugi.hehe ^_^

Nonie said...

dill:Alhamdulillah..lega sgt dill.Dh la memahami n pndai bermesra ngn pekerja.Setiap minggu mesti ade mkn sama2 tau sbb die ckp nk lg bermesra ngn semua ^_^

Nonie said...

Aida:sis...nonie pun rindu sgt kt aida da froggie..heheh.love u ^_^

Outbound training malang said...

kunjungan gan .,.
saat kau kehilangan arah ingatlah masih ada yang menolong mu
dan tetap berdoa mengharap untuk menemukan jalanmu.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket