Followers

Monday, February 21, 2011

AKU DAN PERASAAN

Selamat mlm kawan2 blogger semua..eh,dh xmlm la..kul 1.31 am.Ok..salam awl pagi selasa. Mata ni dah rasa ngantuk sangat..weekday dimulakan ngn hari isnin y amat pack.Kelas dr kul8.30 pg sampi ke kul6.That why la i rasa lemau sangat nak jumpe ngn hari isnin.Then,jp lg mg sure2 terbongkang tdo lena la ni,penangan kepentan sepnjng hari tadi.Baru lepas print assignment...just untuk sedapkan hati.Kalau nk ikutkan reality sebenar,xlayak pun lagi assignment ni dihntar.Adehh..ni la demam Final year project.Esok nk antr kt supervisor...dan telah bersedia untuk dihentam dari kiri kanan depan dan belakang.Abes,cmne lagi uols??i da try sedaya upaya...but xsemua akan perfect mengikut apa yang kita nak.I da planning,esok hantr kt supervisor then rabu ambik..kalau ade sebarnag pembetulan then boleh siapkan dulu before hantr pada coorrdinator hari khamis.Ala cm bajet je..hehehe.padahal dah tau memang sure konfirm kena ade pembetulan.Lumrah sebagai student.hihih.Belajar..belajar dan terus belajar....kesilapan..pembetulan dan belajar dari kesilapan.
Sebenarnya i xd mood nk wat benda ni lagi..rsa muak nak mengadap proposal  ni.Muntah terjeluak jgk agaknye nanti.Malam ni mood sangat2 la down..sebb yang utama kerana melibatkn my hero.Serius..i y salah.Tak tahu la kalu jadi kt korang cmne..mesti korang pun sedih jgk ade pasangan yang macam i ni kan..
Ayyooo...npe la i boleh lupa tarikh2 penting cmni..dan buat pertama kalinya my hero merajuk n terasa ngn i.Befora ni xpernah ade gaduh2 taw.Rasa amat bersalah..so, i da cube pujuk n minta maaf.myb tgh xd mood lagi kot..dan i rasa amat sedih bila jadi cmni.Kerana kelalaian sendiri.Esok i harap bagun dengan gembira dan semoga pihak sebelah sana jgk kembali dengan mood yang ceria.Malam ni i xkacau my hero..i just bg die masa untuk die tenangkn hati dan rest.

4 comments:

GurLz LiFe said...

byk2 le brsbr k.....:D

sicKo^ said...

Good Luck yer untuk semua benda..

Nonie said...

GurLz LiFe:its ok dear...semua da settle..hehehe.dh xmjuk2 dh

Nonie said...

sicKo^:thanks...gud luck for u too..in whatever u do...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket