Followers

Saturday, February 19, 2011

RINDU~~

Pejam celik..pejam celik...rsa dah lama xblik rumah.uih..nasib baik pejam celik pejam celik,kalau pejam xcelik-celik mcne la ek..
Dh banyak hari xupdate blog..banyak kerja n automatik la bila dah berserabut tu idea hilang xberganti.Sabtu dan ahad ingat boleh la goyang kaki kt rumah sambil membesarkan lemak yang xberapa nk bertepu ni.Oh modul...!!!keranamu,ilang semua angan2.
Duk sorang-sorang sambil melayan lagu ttbe rsa rindu sangat2 nak balik kampung.Nak peluk ceum mom n nak gomol-gomol si nabil hakim.Ahh..rindunya,Terbayang-bayang suara gelak ketawa my mom..betul,rindu ngn ketawa yang satu itu.My mom actually ske bercerita dan ske ketawa..n bila bergabung ngn anak-anak jd la gelak kebabboooMMM!!!
Rindu masakan my mom..kt mane-mane kedai makan yang best pun masih xdpt tukar selera tekakku.I tetap rsa my mom punya masakan lg da best in the world.hehe.Yela..dari kecik sampi ke dah 20-an cmni air tangan dr my mom la y sebati ngn diri ktaorng.Nak balik umah mom...nk mkan gulai lemak ketam my mom..sedapnye.Nak mkan sotong..nak kerang bakar..mcm2 nak mkn..
Rasa mcm dh lama gile xblik rumah dan rsa rindu nk mkn sama2 ngn family.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Search

Photobucket